Treću godinu za redom, zajedno sa kompanijom Heineken Srbija i Exit fondacijom, doprinosimo podizanju ekološke svesti među posetiocima festivala, pre svega mladim ljudima. I ove godine, pozivamo vas da reciklirate sa nama plastičnu ambalažu sva četiri dana Exit festivala i osvojite pivo za sebe i svoje prijatelje.

BE THE RECYCLING SUPERSTAR! Svi možemo biti zvezde.

Svaki posletilac festivala koji donese 7 praznih ambalaža (plastičnih čaša/PET flaša), zauzvrat će dobiti besplatno omiljeno Heineken Silver pivo. Tri reciklažne stanice se nalaze kod Akademije, Explosive šanca i kod Fusion bine.

Posetite naš ekološki kutak kod zgrade Akademije koji se sastoji od dve sfere – planete od biljaka, simbola prirode i zdrave životne sredine i planete od plastičnih ambalaža, koja nas podseća da neadekvatnim odlaganjem plastike ugrožavamo našu budućnost. Deljenjem fotografija ekološkog kutka na socijalnim mrežama uz haštag #betherecyclingsuperstar doprinosite da zajedno širimo svest o značaju ekologije i ističemo koliko je važno da svi vodimo računa o pravilnom odlaganju otpada i čuvanju životnog okruženja.