O nama

Ekostar Pak je operater sistema upravljanja ambalažnim otpadom, privredno društvo koje posluje u skladu sa načelom produžene odgovornosti proizvođača.

Više od 14 godina, u ime svojih klijenata, organizujemo sakupljanje, ponovno iskorišćenje i reciklažu ambalažnog otpada i obezbeđujemo ispunjenje ciljeva propisanih Uredbom o planu smanjenja ambalažnog otpada i Zakonom o ambalaži i ambalažnom otpadu.
Ove aktivnosti uključuju saradnju sa kompanijama, lokalnim zajednicama, preduzećima za reciklažu i drugim relevantnim akterima u lancu upravljanja otpadom.

Lideri smo po broju klijenata, poverenje nam je ukazalo preko 830 kompanija

Punih 14 godina privredi i građanima omogućavamo jednostavniji proces reciklaže

Količina ambalažnog otpada usmerenog na reciklažu od osnivanja do danas

Ekostar Pak ulaže značajna finansijska sredstva u razvoj sistema za sakupljanje i reciklažu ambalažnog otpada iz privrede i domaćinstava na teritoriji čitave Srbije, sa ciljem smanjenja odlaganja ambalažnog otpada u životnu sredinu. Obezbeđujući uslove za odgovorno upravljanje otpadom svojih klijenata i smanjenje negativnog uticaja ambalaže na životnu sredinu, doprinosi očuvanju prirodnih resursa i razvoju cirkularne ekonomije u Srbiji.

Danas smo lideri po broju klijenata na tržištu Srbije, a sa preko 40% tržišnog učešća u ukupnim količinama plasirane ambalaže na tržištu Srbije zauzimamo visoko drugo mesto.

OSNIVAČI

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.