Povodom Dana zaštite životne sredine, Ekostar Pak je u Mestu Baljevac, opština Raška, podržao akciju Veliko spremanje Srbije.

Na poziv opštine Raška, akciji se odazvalo oko 2.500 volontera iz cele opštine, od toga više od 300 u mestu Baljevac, među kojima su bili deca iz Kulturno-umetničkog društva „Rudar“, članovi Mesne organizacije žena, fudbalskog kluba „Rudar“, Ribolovačkog društva „Ada“, Udruženja proizvođača rakije Baljevac…

Ovu zaista veliku i dobro organizovanu akciju, „Ekostar Pak“ je podržao kroz obezbeđivanje rukavica i plastičnih kesa za sakupljanje otpada, podelu majica, reklamnog i edukativnog materijala.

Prikupljeni otpad, uglavnom pet ambalaža, prikupljen sa obale Ibra, zbrinut je u organizaciji Javnog komunalnog preduzeća Raška.

Za najmlađe volontere, koji su bili najbrojniji i najvredniji tokom celog dana, „Ekostar Pak“ je, kao nagradu, obezbedio pribor za školu, dok je stalni partner „Ekostar Pak-a“ u ovim akcijama, Fabrika keksa „Jaffa Crvenka“, poklonila bogate pakete svojih slatkih i slanih proizvoda.

Sve slike možete pogledati u GALERIJI