Poštovani saradnici,

Ovim putem želimo da vas informišemo o rezultatima koje smo ostvarili u prethodnoj godini u cilju ispunjenja zakonske obaveze koju ste preneli na nas, kao i da vam predstavimo nove izazove i ciljeve za 2020. godinu.

Obaveštavamo Vas da je Ekostar Pak u ime svojih klijenata obezbedio upravljanje ambalažnim otpadom i ispunio propisan opšti cilj za 2019. godinu od 60% ukupno plasirane ambalaže, kao i specifične ciljeve za pojedinačne ambalažne materijale.

Zahvaljujući zajedničkoj saradnji uspeli smo da u 2019. godini i pored drastičnog pada vrednosti ambalažnog otpada, koji je prouzrokovan okolnostima na svetskom tržištu, sačuvamo izvore sakupljanja u sistemu Ekostar Paka i obezbedimo rast neophodan za ispunje svih ciljeva.

Svesni činjenice da nas u 2020. godini očekuju dodatni izazovi, nastavljamo sa unapređenjem svoje usluge i povećavamo ulaganja u sakupljanje svih vrsta materijala, kroz punu podršku i dalji razvoj sakupljačke mreže, a sve uz naš zajednički cilj da na tom putu budemo još uspešniji.

Zahvaljujemo na ukazanom poverenju i radujemo se nastavku uspešne saradnje!