Ekostar Pak je i ove godine uzeo učešće u akciji Veliko spremanje Srbije i to na 10 lokacija u 8 gradova širom Srbije. U akciji su učestvovale sledeće škole koje su deo projekta EKO ŠKOLE SRBIJE-JER VOLIM SRBIJU, čiji je nosilac udruženje Eko zvezda a koji je finansiran od strane Ministarstva zaštite životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja a sufinansijer Operater sistema upravljanja ambalažnim otpadom Ekostar Pak :
OŠ „ 10. OKTOBAR“ SUBOTICA, OŠ „JOVAN MIKIĆ“ SUBOTICA, OŠ „RADA MILJKOVIĆ“ JAGODINA, OŠ „RADISLAV NIKČEVIĆ“ JAGODINA, OŠ „ŽIVADIN APOSTOLOVIĆ“ TRSTENIK , OŠ „VUK KARADŽIĆ“ KRUŠEVAC, OŠ „JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ“ SREMSKA MITROVICA, ELEKTROTEHNIČKA ŠKOLA „NIKOLA TESLA“ PANČEVO, OŠ“ JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ“ VRANJE, OŠ „STEVAN ČOLOVIĆ“ ARILJE

U akciji je učestvovalo preko 2700 učenika, njihovih roditelje, nastavnika, predstavnika lokalnih samouprava, ovlašćenih sakupljača sekundarnih sirovina i naravno zaposlenih Ekostar Pak-a. Tom prilikom sakupljeno je preko 8 000 kg otpada koji je predat ovlašćenim sakupljačima. Kako bi pokazali da akcija Veliko spremanje Srbije, ne treba da se sprovodi samo jednom godišnje svakoj školi je dostavljen i multikontejner za odvojeno prikupljanje ambalažnog otpada i to : PAPIR; PET/PLASTIKA; METAL; STAKLO I TETRAPAK, kako bi đaci mogli kontinuirano da doprinose procesu reciklaže.

Za sve učesnike akcije obezbedili smo osveženje i slatke pakete JAFFA proizvoda.

Ovom prilikom bi želeli da se zahvalimo svim učesnicima, sa nadom da će nas sledeće godine biti u još većem broju
Sve slike možete pogledati u GALERIJI