Posle više nego uspešne uspešne radionice koja je održana 13.marta u Novom Sadu, u utorak 20. marta, u niškom klubu CUBO, organizovana je radionica za vlasnike ugostiteljskih objekata iz Niša i okoline.

Na poziv organizatora Frame media, Ekostar Pak je ponovo uzeo učešće u ovom događaju kao jedini predstavnik Ovlašćenih operatera upravljanja ambalažnim otpadom.

Direktor Ekostar Pak-a, Vojislav Stanković, održao je predavanje prisutnima o Zakonskim propisima iz ove oblasti, predstavio je njihove obaveze vezano za odlaganje i skladištenje ambalažnog otpada i odgovarao na pitanja vlasnika maloprodajnih objekata. Većina njihovih brojnih pitanja i nedoumica ticala su se obaveza koje imaju na osnovu Zakonu o ambalaži i ambalažnom otpadu, kao i problemima vezanih za ostale propise koje u svom radu moraju poštovati, a često su u suprotnostima sa propisima iz ove oblasti. Na brojna pitanja prisutnih pored Direktora Ekostar Pak-a Vojislava Stankovića, odgovore su pokušali da pruže predstavnici Papir Servis FHB-a iz Niša kao i predstavnici JKP Medijana, takođe iz Niša.

Radionica je bila vrlo uspešna i slična predavanja će se nastaviti i u narednom periodu i u ostalim gradovima u Srbiji.

Sve slike možete pogledati u GALERIJI