Ekostar Pak je uzeo učešće u projektu „Ušće open air“ kroz organizaciju i finansiranje edukativne ekološke predstave za najmlađe učesnike “Sofija i njeni drugari u spasavanju planete Zemlje”.
Ekostar Pak ima za cilj da kroz edukativnu ekološku predstavu najmlađim posetiocima približi značaj reciklaže i ekologije.
„Jako smo zadovoljni odzivom publike koja je uprkos ovoj visokoj temperaturi strpljivo odslušala Sofiju i njenog drugara klovna koji su im kroz 3d animaciju približili probleme sa kojima se planeta Zemlja suočava kao i načine za njihovo rešavanje. Prijatno smo iznenađeni nivoom znanja i ekološke svesti koju su deca pokazala i nadamo se da će uspeti bar deo svog entuzijazma i optimizma da prenesu i na starije, u njihovom okruženju. S obzirom na veliko interesovanje, predstava će se do kraja trajanja projekta odigrati još tri puta i to 24.jula, 07. i 21 avgusta. te koristim priliku da pozovem sve mališane da sa svojim roditeljima dođu ispred TC Ušće i uživaju u predstavi.“ – Ivan Pantić, menadžer nabavke Ekostar Pak-a

Posetioci su dobili razne poklone kao i biorazgradive kese kako bi znanje koje steknu na radionici mogli da primene u svojim domovima.
Sve slike možete pogledati u GALERIJI