U Beogradu 12-14. oktobra u hali 1 Beogradskog sajma održan je 8. ECOFAIR – Sajam energetike i ekologije na kome su učestvovali svi relevantni predstavnici iz oblasti Ekologije i Zaštite životne sredine, a među njima i „Ekostar Pak“, Operater sistema za upravljanja ambalažnim otpadom.

Tokom sva tri dana trajanja sajma, štand Ekostar Pak-a su u cilju razmene informacija, iskustava i druženja, posetili naši partneri u upravljanju ambalažnim otpadom, pre svega klijenti, dobavljači i recikleri, sa kojima imamo odličnu saradnju i komunikaciju, kao i brojni potencijalni klijenti koji su imali prilike da se upoznaju sa našim timom, načinom i principima rada, dosadašnjim rezultatima, a posebno činjenicom da se novac ne ulaže direktnim prenosom sredstava, već u opremu. Svi su se na licu mesta uverili da je Ekostar Pak pravi izbor kada se radi o prenošenju njihove obaveze upravljanja ambalažnim otpadom na Operatera sistema. Možemo se pohvaliti i činjenicom da su nas posetili i brojni samostalni sakupljači, kako oni sa kojima već sarađujemo, tako i potencijalni novi partneri koji su po preporukama dolazili na naš štand i interesovali se za mogućnosti saradnje.

Svi posetioci su otišli zadovoljni i sa iskrenim ubeđenjem i verom da se zalažemo za očuvanje životne sredine u Srbiji, tim pre jer su praktični rezultati i pozitivni ishodi primene Zakona o ambalaži i ambalažnom otpadu uveliko vidljivi na terenu. Svaki naš posetilac na poklon je dobio edukativnu brošuru, kao i kutiju za prikupljanje papirnog otpada.

Sve slike možete pogledati u GALERIJI