U Beogradu 01. i 02. marta u hali Belexpo centra u organizaciji nevladine organizacije „Zelena Eko planeta“, Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine i Privredne komore Srbije, održana je druga „Eco Expo & Conference “ konferencija, u kojoj su učešće uzeli svi relevantni predstavnici iz oblasti Ekologije i Zaštite životne sredine, a među njima i „Ekostar Pak“ Operater sistema za upravljanja ambalažnim otpadom.

Na jednom mestu ponovo su se našli svi oni koji su u protekloj, 2011. Godini, učinili mnogo za očuvanje životne sredine i stvaranje zdravijeg i boljeg životnog okruženja.

Među njima, kao jedan od najuspešnijih na ovom polju pojavio se i Ekostar Pak, koji je prethodnu godinu okončao sa više od 20.000 t recikliranog ambalažnog otpada i čime je premašio postavljen Nacionalni cilj od 10 % . Ovakvim rezultatom Ekostar Pak najavio je da je spremno dočekao 2012. godinu u kojoj na snagu stupaju i specifični Nacionalni ciljevi, a kao dokaz tome stoji i činjenica da struktura recikiliranog ambalažnog otpada prati trend specifičnih Nacionalnih ciljeva koji su stupili na snagu 01.01.2012. godine.

S obzirom da naša kompanija na transparentan način ulaže sredstva u sistem sakupljanja, ulažući napor da se sakupljačka mreža razvije na celoj teritoriji Republike Srbije, kako u javnom tako i privatnom sektoru, ne čudi činjenica da je štand Ekostar Pak-a i ove godine bio jedan od najposećenijih. Pored naših klijenata koji su došli da nam odaju priznanje za uspešno završenu prethodnu godinu i potvrde nastavak saradnje u narednoj, posetili su nas i brojni potencijalni klijenti, sakupljači, školske ustanove, a svi su se uverili da je upravo Ekostar Pak za njih pravi izbor.

Svaki posetilac je na poklon dobio edukativnu brošuru, kutiju za odlaganje papira i informaciju o tome na koji način svako od nas može da doprinese očuvanju Životne sredine.

Sve slike možete pogledati u GALERIJI